Welkom in mijn praktijk voor coaching en massage met individuele sessies, workshops en groepslessen. Ik help mensen balans en geluk te vinden op het lichamelijke en geestelijke niveau.

 

 

Ik ben een gediplomeerde stress en burn-out coach, emotiemanagement coach en lifecoach. Aan mijn coaching cliënten bied ik veel meer dan alleen een gesprek. Er is ruimte voor het werken met emoties, anti-stress oefeningen, ademhalingsoefeningen en affirmaties.

 

Als Reiki Master geef ik ook energetische behandelingen. Dit is een krachtige holistische werkvorm die helpt om diepe blokkades op te lossen en balans op alle niveaus van bestaan te herstellen.

 

Het masseren met warme oliën helpt ook het lichaam te ontspannen en klachten te verlichten. Dankzij de ontspanning worden emoties losgelaten en het lichaam kan zich herstellen. Massage is ideaal bij stress-  en pijnklachten.

 

Ik werk vanuit een holistische benadering. Mijn doel is om lichaam en geest weer in balans te brengen. Dat maakt mijn massages bijzonder. Naast de klassieke massagetechnieken maak ik gebruik van reflexologie, polarity healing, acupressuur en reiki. Iedereen wordt met veel aandacht en respect behandelt.