· 

December - de maand van reflectie

DECEMBER – DE MAAND VAN REFLECTIE

De donkere, koude dagen van december zijn ideaal om onder een warme deken te kruipen. Wat een mooie tijd om het jaar te inventariseren en erop reflecteren. Terugkijken naar jezelf en naar wat je hebt beleefd. 

- Hoe was dit jaar voor jou?

- Wat waren de grootste uitdagingen? 

- Hoe heb je ze aangepakt?

- Welke momenten zijn je bijgebleven?

- Welke veranderingen vind je belangrijk? Waarom?

- Hoe ben je dit jaar gegroeid? 

- Wat heb je verwerkt, getransformeerd en losgelaten?

- Wat zou je nu willen?

- Wat zijn jouw intenties voor het nieuwe jaar?

 

Neem rust en blijf bij jezelf. Zo ontdek je waar je op dit moment in je leven staat en hoe je verder wilt. Laat je inspireren door jouw levenslessen van dit jaar. En… durf te dromen want jij bent nooit te oud en het is nooit te laat om iets te veranderen, of om opnieuw te beginnen.