Lichaam en energie · 23. januari 2019
Bomen en planten moeten goed geworteld zijn om te kunnen overleven. Het fundament van een huis moet ook stevig zijn. En de mens?
Mindfulness · 08. december 2018
DECEMBER - DE MAAND VAN REFLECTIE. Terugkijken naar het jaar. Terugkijken naar jezelf.
Mindfulness · 24. november 2018
STILTELMOMENTEN. "Mijn hoofd zit vol." "Ik heb het zo druk." "Ik moet nog..." Herkenbaar? Lees deze blog over stilte.
Mindfulness · 11. oktober 2018
Tijd voor jezelf, oftewel “me-time” is zeer belangrijk. En dat willen we allemaal maar….
Lichaam en energie · 23. april 2018
Lichaam en geest zijn een onafscheidelijk duo. Alles gebeurt volgens een patroon: gedachten veroorzaken emoties, emoties beïnvloeden het lichaam. Onverwerkte gevoelens of stress kunnen zich uiten via het lichaam. Wat gebeurt er dan? Hoe ontstaan ziekten?
Mindfulness · 21. maart 2018
Een ritueel speelt een belangrijk rol in ons leven. Het helpt de band met je familie, vrienden, kennissen of collega’s te versterken. Maar ook met jezelf.
Persoonlijke ontwikkeling · 21. maart 2018
Wat moet ik zijn? Doe ik het goed? Ben ik goed genoeg? Moeten, presteren, nog harder je best doen…. Herkenbaar?
Wellness · 21. maart 2018
De seizoenen hebben een enorme invloed op onze conditie, emoties en ons hele leven. Als je met het seizoen meebeweegt, krijg je meer energie, blijf je gezond en kom je tot rust met jezelf. Maar hoe doe je dat eigenlijk?
Mindfulness · 23. januari 2018
Wij hebben geen macht over het verleden – het bestaat niet meer en kan dus niet veranderd worden. De toekomst bestaat nog niet dus we hebben er geen controle over. Maar wij hebben alle macht over het heden, over het nu. Waarom zou je je bezig houden met iets dat er niet is?
Gezondheid · 03. januari 2018
Ons lichaam is niet is aangepast aan onze huidige levensstijl (stress, luchtvervuiling, ongezonde voeding en landbouwgif) en wordt vaker en steeds eerder ziek. Daardoor wordt ons immuunsysteem verlaagd en een goede natuurlijke weerstand vormt de basis van onze gezondheid. Hoe kun je je weerstand versterken?

Meer weergeven