Lichaam en energie

Lichaam en energie · 15. november 2020
We worden allemaal wel eens boos en we uiten deze emotie op verschillende manieren, soms overdreven, soms bijna onzichtbaar. We worden niet allemaal boos om hetzelfde. Iedereen heeft eigen triggers: een kritisch woord, een bepaalde stem, een persoon in de omgeving. Wat mij boos maakt, ervaar jij misschien als neutraal. Wat jij irritant vindt, is voor een ander oké. Als jij boos bent, heeft het in werkelijkheid niets te maken met de ander, het heeft iets te maken met jou. Boosheid zegt veel...
Lichaam en energie · 23. januari 2019
Bomen en planten moeten goed geworteld zijn om te kunnen overleven. Het fundament van een huis moet ook stevig zijn. En de mens?
Lichaam en energie · 23. april 2018
Lichaam en geest zijn een onafscheidelijk duo. Alles gebeurt volgens een patroon: gedachten veroorzaken emoties, emoties beïnvloeden het lichaam. Onverwerkte gevoelens of stress kunnen zich uiten via het lichaam. Wat gebeurt er dan? Hoe ontstaan ziekten?
Lichaam en energie · 03. januari 2018
Energie is overal om ons heen aanwezig. Ook in ons. Wij zijn energie. Wij bestaan voor 98% uit energie en slechts voor 2% uit materie. Hoe stroomt de levensenergie door het lichaam?