Heb je fysieke, mentale of emotionele klachten? Heb je weinig energie of ben je moe zonder een duidelijke reden? Gaat alles mis in je leven? Wil je de oorzaak daarvan achterhalen en weer in balans komen?

 

 

Holistische therapie ziet de mens als geheel. Daarom wordt er naar jouw klacht/probleem op verschillende niveaus gekeken:

- fysiek (lichaam)

- mentaal (gedachtes, patronen en overtuigingen)

- emotioneel (gevoelens en emoties)

- energetisch (energieniveau, prikkels, vermoeidheid)

- spiritueel (dieper liggende betekenis van het leven en levensgebeurtenissen).

 

 

Ik begeleid je in jouw proces met aandacht en respect. Ik help je de samenhang van je klachten te zien waardoor je inzicht krijgt in de oorzaken daarvan, met als gevolg verlichting van de klachten.  Aan het einde van een traject is je hulpvraag behaald en je kunt verder met je leven.

 

 

 

 

 

Hoe werkt het in de praktijk? Tijdens een intakegesprek formulier je een hulpvraag en ik stel een behandelplan op. In het traject worden verschillende methoden toegepast, zoals coaching, energetisch werk, loslatingstechnieken, zijnsoriëntatie, innerlijk kindwerk. Ik werk vaak met Reiki, klankschalen, edelstenen, opstellingen en inzichtkaarten. Jij en jouw hulpvraag staan altijd centraal.

 

 

 

Deze prijzen gelden bij contant betalingen.

Bij pinnen komen er transactiekosten bij van € 1,50.

Voor online sessies gelden dezelfde tarieven.


U kunt uw afspraak kosteloos annuleren binnen 24 uur voor aanvang van de afspraak, daarna zijn wij genoodzaakt 50% van de behandelprijs in rekening te brengen. Bij niet annuleren, dus "no show" moeten wij helaas het gehele bedrag in rekening brengen.