Massage, aanraking met aandacht, het mooiste wat er is.

  

Je lichaam wil je altijd iets vertellen. Hoe het met het gaat. Wat ontbreekt. Waar zitten blokkades. Ik luister naar het verhaal van je lichaam. Het geeft meestal zelf aan welke massage het nodig heeft: zacht, stevig of afwisselend. Masseren helpt klachten zoals pijn, onrust en vermoeidheid te verminderen. Het zorgt ervoor dat er nuttige hormonen, zoals oxytocine en endorfine vrijkomen. Alles om je weer in balans te brengen en je vitaliteit te herstellen.

 

 

 

 

 

---------------------------------------

 

Deze prijzen gelden bij contant betalingen.

Bij pinnen komen er transactiekosten bij:

€ 40-50 - extra € 0,50

€ 51- 60 - extra € 1

vanaf € 61 - extra € 1,50


U kunt uw afspraak kosteloos annuleren binnen 24 uur voor aanvang van de afspraak, daarna zijn wij genoodzaakt 50% van de behandelprijs in rekening te brengen. Bij niet annuleren, dus "no show" moeten wij helaas het gehele bedrag in rekening brengen.

 

 

Holistische massage – ontspanning en healing op alle niveaus

“Holistisch” komt van het Griekse woord “holos” (het geheel). Deze behandeling is gericht niet alleen op lichaam maar ook op geest en emoties om ontspanning en healing op alle niveaus te bieden. Er wordt extra aandacht besteden aan uw klachten, zowel fysieke als mentale en emotionele.

 

Het effect van de massage:

 - fysieke ontspanning op een diep niveau

- minder stressklachten

- meer mentale, emotionele en sociale rust

- meer veerkracht

 

Voor de eerste behandeling maak ik een anamnese om u beter te kunnen helpen.

 

Anti-stress massage - een ideale combinatie van ontspanning en herstel

 Veel mensen hebben last van stress: fysiek, mentaal en emotioneel. Dit  is een unieke behandeling gericht op uw specifieke stressklachten. Ik heb deze massage ontworpen om de oorzaak van stress aan te pakken. 

 

Het effect van de massage:

- een verlaagd stressniveau in het lichaam

- rust in het hoofd

- minder fysieke klachten zoals rug-, nek- en hoofdpijn

- een sneller herstel van een burn-out

 

Ontspanningsmassage – aandacht voor je lichaam

Tijdens deze massage wordt onder andere gebruik gemaakt van strijken, kneden, kloppen op de huid en drukken op acupunctuurpunten. Je wordt met warme olie gemasseerd en je kun je heerlijk ontspannen. Afvalstoffen worden versneld afgevoerd en kunnen voedingsstoffen diep in het weefsel doordringen. 

 

Het effect van de massage:

- lichaamsherstel

- betere doorbloeding in de spieren

- minder spierpijn

- diepe ontspanning en versoepeling van lichaam en geest 

 

Deep tissue massage - hulp bij chronische spierspanning en andere stress gerelateerde klachten

Dit is een stevige massagevorm die zich richt op diepere lagen van spieren en bindweefsel, ideaal voor mensen die veel achter een computer zitten of last hebben van stress gerelateerde fysieke klachten. Het helpt bij chronische spierspanning, hoofdpijn of pijnlijke schouders die verklevingen in de spieren veroorzaken. 

 

 

Diepe, langzame massagetechnieken zorgen voor verbetering van de doorbloeding en de ontspanning van de spieren. Je komt tot rust, lichamelijk en geestelijk. 

 

Het effect van de massage:

- loskrijgen van knopen

- opheffen van blokkades in de spieren en het bindweefsel

- betere doorbloeding

- minder stressklachten

 

Isla Verde Spa massage – aandacht voor lichaam en geest

Deze massage is een aanrader als je afstand wilt nemen van de dagelijkse drukte of je batterij opnieuw wilt opladen na een zware werkdag. Een heerlijke olie, zachte muziek en veel aandacht – dit wil je niet missen.

 

Het effect van de massage:

-        diepe ontspanning van spieren en gewrichten

-        stressvermindering

-        innerlijke rust

 

Peloha massage – zacht maar krachtig, diepe ontspanning, meer energie

Deze massage is een combinatie van klassieke en Polynesian massage, de Bowen techniek, reflexologie, polarity healing, acupressuur, Reiki healing en chiropractie. Je wordt met warme olie gemasseerd. Heerlijk wanneer je je vermoeid of gespannen voelt. Goed als je pijnlijke en gespannen spieren hebt, klachten die met spanning te maken hebben, zoals slaapproblemen, of als je het druk hebt.

 

Het effect van de massage:

- Peloha draagt bij aan het zelfherstel van het lichaam, voert afvalstoffen af, stimuleert de organen en brengt het lichaam meer in balans.

- Spanningen zullen verdwijnen/worden losgelaten en je voelt de energie weer in je lichaam stromen. 

- De massage kalmeert het zenuwstelsel en versterkt het immuunsysteem.

- Je voelt je helderder en lichter. 

- Je word rustiger en slaapt beter.

  

Hotstone massage – ontspanning, betere doorbloeding, stressvermindering

Een heerlijke ontspannende massage met warme stenen en warme olie. Ideaal bij stress, spierpijn, rug- en nekklachten, moeheid. Je wordt gemasseerd met  basaltstenen die gevormd zijn vanuit hete lava van vulkanen. De combinatie van warmte en lange rustige strijkingen zorgt voor een diepe relaxatie en activeert het zelfherstellend vermogen van het lichaam. Deze massage werkt dieper in op het spierweefsel dan een gewone massage.

 

Het effect van de massage:

- diepe ontspanning

- ontgifting

- betere stofwisseling

 

Een hotstone massage wordt ontraden bij: hartklachten, hoge en lage bloeddruk en diabetes, zwangerschap, opvliegers, spataderen, een besmettelijke huidziekte, ontstekingen en infecties (ook koorts, griep), een antibioticakuur, open wonden, reuma, kanker.

  

Polariteitsmassage – emotioneel evenwicht

Deze massage stimuleert de stroom van levensenergie en maakt de spanning in je lichaam los. De behandeling helpt bij pijn (hoofd, nek, schouders, rug), vermoeidheid, depressie en burn-out. Hierbij worden de handen op verschillende plaatsen neergelegd. Je blijft aangekleed en er wordt geen olie gebruikt.

 

Het effect van de massage:

- diepe ontspanning

- meer contact met je lichaam

- het losmaken van geblokkeerde emoties

 


Hoofd- en gezichtsmassage rust in het hoofd, minder fysieke en mentale spanning

Het hoofd is het centrum van het zenuwstelsel en een belangrijk energiecentrum van het lichaam. Door spanningen voelt het gebied van hoofd, gezicht en nek stram aan. Dat zorgt voor verschillende klachten, zoals concentratieproblemen, hoofdpijn, nekklachten, vermoeidheid en emotionele onbalans. Een massage van het hoofd, gezicht, oren, nek en schouders, waar ook vele meridianen en acupunctuurpunten te vinden zijn, brengt het hele zenuwstelsel tot rust

 

Het effect van de massage:

- minder spanning in het hoofd en nek

- het kalmeren van zenuwen en betere concentratievermogen

- ontspanning en ontlading

- betere slaapkwaliteit

  

Ontspannende voetmassage – lichamelijke en mentale ontspanning

Deze massage is ideaal voor iedereen. Mensen die veel staan, zitten of lopen krijgen vaak lichamelijke klachten. Een voetmassage verlicht pijn en zwelling. Het is een aanrader als je mental of emotioneel gespannen bent. Natuurlijk is het ook heerlijk om zo'n massage te ontvangen als je geen klachten hebt. Je ligt lekker met je rug op de massagetafel terwijl je voeten en onderbenen worden gemasseerd. Puur genot.

 

Wist je dat het hele lichaam in de voeten is weerspiegeld? Een voetmassage bevordert doorbloeding en de werking van alle organen. Het gehele lichaam krijgt een boost. Ik gebruik verschillende massagetechnieken om de voeten en onderbenen te laten ontspannen, om de bloedcirculatie te verbeteren en het lymfsysteem te stimuleren. 

 

Het effect van de massage:

- diepe ontspanning die door het hele lichaam werkt

- verminderen van klachten zoals pijn, vermoeidheid, nervositeit

- rust

- meer energie

 

Contra-indicaties voetmassage:

- infecties (ook schimmel en wratten)

- open wonden aan de voeten of onderbenen

- kneuzingen of fracturen

- spataderen op voeten of onderbenen

- trombose

- hartkwalen

- diabetes

  

Chakra balancing - energetische balans, meer vitaliteit

De levensenergie stroomt door het lichaam via meridianen (energetische kanalen en chakra’s  (energetische centra). Meridianen kunnen verstopt raken. Soms bevatten ze te veel of te weinig energie. Soms zijn ze onderbroken. Chakra’s kunnen dan uit balans raken. Je voelt meestal zelf dat je uit balans bent. Je hebt lichamelijke klachten zoals hoofdpijn of rugpijn, zware benen, slechte spijsvertering. Misschien bent je een slechte slaper of je ervaart negatieve emoties.

 

Het effect van de behandeling:

- het opheffen van blokkades en meer balans

- leven in het hier en nu

- meer energie 

 

Reiki - loslaten van emoties, ontspanning, balans tussen lichaam en geest 

 Reiki is een Japanse geneeswijze die ons lichaam, onze geest en ziel als één geheel beschouwt. Reiki is geschikt voor iedereen en zal je geven wat op dat moment goed voor je is. Tijdens een behandeling leg ik mijn handen op diverse plekken van je lichaam (of houd ik ze een paar centimeter boven je lichaam) om de energie aan jou door te gegeven. Op deze manier worden jouw zelfgenezend vermogen geactiveerd. Lichamelijke, emotionele, mentale en spirituele blokkades worden losgemaakt en opgeruimd. 

Het effect van de behandeling:

- diepe ontspanning

- versterking van je immuunsysteem

- verwerken en loslaten van heftige emoties en negatieve denkpatronen

- meer energie en levenskracht

 

 

Een cadeau tip

 

Wil je iemand blij maken

met een uniek cadeau?

 

Geef een massage cadeaubon

aan je dierbaren, vrienden of collega's.