Massage, aanraking met aandacht, het mooiste wat er is.

  

Je lichaam wil je altijd iets vertellen. Hoe het met het gaat. Wat ontbreekt. Waar zitten blokkades. Ik luister naar het verhaal van je lichaam. Het geeft meestal zelf aan welke massage het nodig heeft: zacht, stevig of afwisselend. Masseren helpt klachten zoals pijn, onrust en vermoeidheid te verminderen. Het zorgt ervoor dat er nuttige hormonen, zoals oxytocine en endorfine vrijkomen. Alles om je weer in balans te brengen en je vitaliteit te herstellen.

 

 

 

 

Anti-stress massage - een ideale combinatie van ontspanning en herstel

 Veel mensen hebben last van stress: fysiek, mentaal en emotioneel. Dit  is een unieke behandeling gericht op uw specifieke stressklachten. Ik heb deze massage ontworpen om de oorzaak van stress aan te pakken. 

 

Het effect van de massage:

- een verlaagd stressniveau in het lichaam

- rust in het hoofd

- minder fysieke klachten zoals rug-, nek- en hoofdpijn

- een sneller herstel van een burn-out

  

Prijzen: 60 min. - €45       90 min. - €60

 

Ontspanningsmassage – aandacht voor je lichaam

Tijdens deze massage wordt onder andere gebruik gemaakt van strijken, kneden, kloppen op de huid en drukken op acupunctuurpunten. Je wordt met warme olie gemasseerd en je kun je heerlijk ontspannen. Afvalstoffen worden versneld afgevoerd en kunnen voedingsstoffen diep in het weefsel doordringen. 

 

Het effect van de massage:

- lichaamsherstel

- betere doorbloeding in de spieren

- minder spierpijn

- diepe ontspanning en versoepeling van lichaam en geest 

  

Prijzen: 45 min. - €33       60 min. - €45       90 min. - €60

 

Isla Verde Spa massage – aandacht voor lichaam en geest

Deze massage is een aanrader als je afstand wilt nemen van de dagelijkse drukte of je batterij opnieuw wilt opladen na een zware werkdag. Een heerlijke olie, zachte muziek en veel aandacht – dit wil je niet missen.

 

Het effect van de massage:

-        diepe ontspanning van spieren en gewrichten

-        stressvermindering

-        innerlijke rust

  

Prijs: 60 min. - €50

 

Peloha massage – zacht maar krachtig, diepe ontspanning, meer energie

Deze massage is een combinatie van klassieke en Polynesian massage, de Bowen techniek, reflexologie, polarity healing, acupressuur, Reiki healing en chiropractie. Je wordt met warme olie gemasseerd. Heerlijk wanneer je je vermoeid of gespannen voelt. Goed als je pijnlijke en gespannen spieren hebt, klachten die met spanning te maken hebben, zoals slaapproblemen, of als je het druk hebt.

 

Het effect van de massage:

- Peloha draagt bij aan het zelfherstel van het lichaam, voert afvalstoffen af, stimuleert de organen en brengt het lichaam meer in balans.

- Spanningen zullen verdwijnen/worden losgelaten en je voelt de energie weer in je lichaam stromen. 

- De massage kalmeert het zenuwstelsel en versterkt het immuunsysteem.

- Je voelt je helderder en lichter. 

- Je word rustiger en slaapt beter.

  

Prijs: 55min. - €42

 

Hotstone massage – ontspanning, betere doorbloeding, stressvermindering

Een heerlijke ontspannende massage met warme stenen en warme olie. Ideaal bij stress, spierpijn, rug- en nekklachten, moeheid. Je wordt gemasseerd met  basaltstenen die gevormd zijn vanuit hete lava van vulkanen. De combinatie van warmte en lange rustige strijkingen zorgt voor een diepe relaxatie en activeert het zelfherstellend vermogen van het lichaam. Deze massage werkt dieper in op het spierweefsel dan een gewone massage.

 

Het effect van de massage:

- diepe ontspanning

- ontgifting

- betere stofwisseling

 

Een hotstone massage wordt ontraden bij: hartklachten, hoge en lage bloeddruk en diabetes, zwangerschap, opvliegers, spataderen, een besmettelijke huidziekte, ontstekingen en infecties (ook koorts, griep), een antibioticakuur, open wonden, reuma, kanker.

 

 Prijzen: 60 min. - €60         90 min. - €70

 

Polariteitsmassage – emotioneel evenwicht

Deze massage stimuleert de stroom van levensenergie en maakt de spanning in je lichaam los. De behandeling helpt bij pijn (hoofd, nek, schouders, rug), vermoeidheid, depressie en burn-out. Hierbij worden de handen op verschillende plaatsen neergelegd. Je blijft aangekleed en er wordt geen olie gebruikt.

 

Het effect van de massage:

- diepe ontspanning

- meer contact met je lichaam

- het losmaken van geblokkeerde emoties

 

 Prijzen: 60 min. - €50        90 min. - €65

 


Hoofd- en gezichtsmassage rust in het hoofd, minder fysieke en mentale spanning

Het hoofd is het centrum van het zenuwstelsel en een belangrijk energiecentrum van het lichaam. Door spanningen voelt het gebied van hoofd, gezicht en nek stram aan. Dat zorgt voor verschillende klachten, zoals concentratieproblemen, hoofdpijn, nekklachten, vermoeidheid en emotionele onbalans. Een massage van het hoofd, gezicht, oren, nek en schouders, waar ook vele meridianen en acupunctuurpunten te vinden zijn, brengt het hele zenuwgestel tot rust

 

Het effect van de massage:

- minder spanning in het hoofd en nek

- het kalmeren van zenuwen en betere concentratievermogen

- ontspanning en ontlading

- betere slaapkwaliteit

 

Prijs: 30 min. - €33 

 

Chakra balancing - energetische balans, meer vitaliteit

De levensenergie stroomt door het lichaam via meridianen (energetische kanalen en chakra’s  (energetische centra). Meridianen kunnen verstopt raken. Soms bevatten ze te veel of te weinig energie. Soms zijn ze onderbroken. Chakra’s kunnen dan uit balans raken. Je voelt meestal zelf dat je uit balans bent. Je hebt lichamelijke klachten zoals hoofdpijn of rugpijn, zware benen, slechte spijsvertering. Misschien bent je een slechte slaper of je ervaart negatieve emoties.

 

Het effect van de behandeling:

- het opheffen van blokkades en meer balans

- leven in het hier en nu

- meer energie

 

Prijs: 60 min. - €45 

 

Reiki - loslaten van emoties, ontspanning, balans tussen lichaam en geest 

 Reiki is een Japanse geneeswijze die ons lichaam, onze geest en ziel als één geheel beschouwt. Reiki is geschikt voor iedereen en zal je geven wat op dat moment goed voor je is. Tijdens een behandeling leg ik mijn handen op diverse plekken van je lichaam (of houd ik ze een paar centimeter boven je lichaam) om de energie aan jou door te gegeven. Op deze manier worden jouw zelfgenezend vermogen geactiveerd. Lichamelijke, emotionele, mentale en spirituele blokkades worden losgemaakt en opgeruimd. 

Het effect van de behandeling:

- diepe ontspanning

- versterking van je immuunsysteem

- verwerken en loslaten van heftige emoties en negatieve denkpatronen

- meer energie en levenskracht

 

Prijs: 60 min. - €45

 

 

Een cadeau tip

 

Wil je iemand blij maken

met een uniek cadeau?

 

Geef een massage cadeaubon

aan je dierbaren, vrienden of collega's.